SIMDO ontwikkelde een website voor

HIC catering

HIC catering

Klant: HIC Catering

Website: hiccatering.nl

Het project in het kort

Het catering bedrijf HIC Catering uit Hegelsom heeft SIMDO de opdracht gegeven om een nieuwe website te ontwerpen, zodat klanten gemakkelijker brochures en acties kunnen bekijken. HIC wenste ook graag zelf ieder moment de content te kunnen bewerken, zodat er geen tijd verloren gaat bij het spoedig plaatsen van nieuwe content. Het SimdoCMS was de perfecte uitkomst voor HIC Catering.

Het bedrijf HIC is opgericht door twee jonge, enthousiaste ondernemers. Naast het feit dat deze twee jongens familie van elkaar zijn, zit de affiniteit met horeca ook echt in hun bloed. Beide ondernemers zijn opgegroeid in de horecazaak van hun ouders, en beiden nog steeds werkzaam in de horeca.

HIC Catering wilde graag een responsieve website, waarbij deze zich vanzelf aanpast aan het schermformaat. Daarnaast moet de website door de klant zelf aan te passen zijn. Via een afgeschermde omgeving kan HIC Catering zelf foto's uploaden, brochures en acties plaatsen. Het SimdoCMS wordt voor iedere opdrachtgever op maat gemaakt, zodat u nooit overbodige opties krijgt voorgeschoteld en u zich kunt focussen op de content die u wilt plaatsen. SIMDO heeft daarnaast ook de web en e-mail hosting op zich genomen, zodat HIC Catering zich geen zorgen hoeft te maken over hun ICT.

Een website voor

MissPepper

MissPepper

Een Website voor

Stevent Boekingskantoor

Stevent Boekingskantoor