SIMDO ontwikkelde een website voor

Stevent

Stevent

Klant: Stevent

Website: stevent.eu

Het project in het kort

Steve Seerden, een jonge ambitieuze organisator in hart en nieren. Gedreven door zijn perfectionisme en het plezier om iets onvergetelijks neer te zetten voor anderen. Wat begon met kleine bijbaantjes in de horeca, leidde tot een opleiding Podium- en Evenemententechniek met praktische stages. Deze ervaringen wakkerden de passie voor de evenementenbranche nog meer aan. Al snel bleek dat het bloed stroomt waar het niet gaan kan.

In het voorjaar van 2013 zette hij een belangrijke stap. Steve startte zijn eigen evenementenbureau mét technische tak waarin niet alleen zijn naam maar ook zijn passie voor events samenkomen; Stevent, een acroniem van Steve en events. In 2016 voegde hij daar nog een boekingskantoor aan toe. Daarmee heeft hij nu alles wat nodig is voor de organisatie van een evenement onder één dak.

Na een succesvolle lancering van Stevent was het bedrijf op zoek naar een nieuwe website. Naast de standaard eisen voor een desktop website vond Stevent het ook belangrijk dat de website net zo goed te gebruiken is op mobiele apparaten. Om dit te faciliteren heeft SIMDO een responsieve website ontworpen die zich automatisch aanpast aan het formaat van het scherm.

SIMDO heeft onlangs voor Stevent een blog systeem ontwikkeld in het SimdoCMS zodat de bezoekers gemakkelijk op de hoogte kunnen worden gehouden van alles wat speelt binnen het bedrijf en diensten die deze aanbiedt.

Een iOS & Android app voor

AV ProVideo

AV ProVideo

Een iOS & Android app voor

2 Kleine Kleutertjes

2 Kleine Kleutertjes